ECHTSCHEIDINGEN

Iedereen die gaat scheiden, of het nu je eigen keus is of niet, ziet in het begin van de scheiding door de bomen het bos niet meer. Het is emotioneel een heftige tijd en er komt heel veel op je af. Vragen over wat gebeurt er met de woning en toekomstige huisvesting ? Welke afspraken maken jullie over de kinderen ? Hoe zit het met de alimentatie ? Wat zijn de kosten van een scheiding ? Allemaal zaken waarover je afspraken moet maken voor nu en in de toekomst. Zeker als er kinderen zijn ga je wel uit elkaar maar neemt geen afscheid. Ik help jullie hierbij om daarover gezamenlijk duurzame afspraken te maken.

 

Arbitro helpt jullie om alles rondom je scheiding goed te regelen van A t/m Z voor een vaste prijs. We kunnen op financieel, fiscaal, juridisch en emotioneel gebied ondersteunen. Dit doen we vanuit betrokkenheid, begrip en met veel kennis. We werken met de klant aan een structureel toepasbaar convenant en eventueel ouderschapsplan waarmee jullie samen en apart weer de toekomst tegemoet kunnen zien. De scheiding wordt dus zorgvuldig en volledig geregeld. Je staat er niet alleen voor, wij staan voor je klaar.

LID VAN NETWERK SCHEIDINGSWIJZE

Bij ScheidingsWijze[n] zijn de krachten, kennis en kunde van scheidingsspecialisten en diverse professionals (hypotheekadviseurs, makelaars, kindertherapeuten, notarissen, fiscalisten, pensioenadviseurs etc.) uit de regio gebundeld. Met dit netwerk en onze huisadvocaten ondersteunen we je samen om het complete proces van uit elkaar gaan zo spoedig en makkelijk mogelijk naar je wens te laten verlopen en wordt je van je zorgen ontlast. Het is al moeilijk genoeg.

 

Door de aansluiting bij Scheidingswijze hebben we voor elke scheiding de juiste oplossing. Ons idee is om wat moeilijk is, makkelijker te maken. Met onze jarenlange ervaring, creativiteit en interesse in mensen die wel wat steun kunnen gebruiken, helpen we graag om de scheiding op maat te regelen.

 

Wat mogen jullie verwachten ? :

  • Alle expertise in huis (één contactpersoon)
  • Heldere en eerlijke berekening van de alimentatie
  • Ons ouderschapsplan is net als jullie kinderen uniek en geen invuloefening
  • Uurtarief of vaste prijs
  • We wijzen je op de consequenties (fiscaal en juridisch) van de gemaakt afspraken
  • Goedkoper scheiden dan een gerechtelijke procedure met ieder een eigen advocaat
  • Baas over je eigen scheiding (laat een rechter niet beslissen)
  • Oog voor ieders behoefte en wensen bij scheiden
  • Alles komt ter sprake; de woning, alimentatie, kinderen, schulden, pensioenen etc.

MEER INFORMATIE

Op de website van scheidingswijze leest u meer over de verschillende aspecten bij echtscheidingen.

Scheiden of blijven?
Ik ga scheiden
Na de scheiding
Mediation
Werkwijze
Tarieven
Nieuws